“Olemme tunteneet Piian jo 20 vuoden ajan. Hän on ihmisenä aktiivinen, lämmin ja kohtaava. Piia on luotettava vastuunkantaja, rohkea ja uudistuva johtaja.”

Tuija ja Markku Ylipää
Ystävät


“Oli hienoa pioneerata Piian kanssa Itu-työtä Suomeen. Piia on avoin uusille haasteille ja ideoille ja hänellä on myös rohkeutta ja taitoa toteuttaa se, minkä hän kokee oikeaksi ja hyväksi. Piia on ihmisrakas, eläinrakas, vieraanvarainen ja todella monipuolisesti taitava niin työelämän haasteissa kuin perheenäitinä. Kannattaa äänestää Piiaa!”

Outi Papunen
Tampereen NNKY:n Itu-työn vastaava


“Olen ihaillut Piiassa aina hänen positiivisuuttaan, elämänmyönteistä asennettaan ja jatkuvaa halua oppia uutta. Piia on tahtonaisia, mutta hänellä on myös rohkeutta pysähtyä ja kuunnella muita. Piia ei pelkää haasteita.
Olen etuoikeutettu saadessani pitää Piian kaltaisen monipuolisen ja monitasoisen sekä lämminsydämisen ihmisen elämässäni.”

Anu-Rohima Mylläri
Ystävä


“Piia tarttuu rohkeasti ajankohtaisiin asioihin ja vie niitä eteenpäin. Vahvaa osaamista hänellä on erityisesti uuden kehittämisessä toimintaympäristön muutokset ja tulevaisuuden näkymät tunnistaen. Piia on aloitteellinen ja moniosaaja.”

Leena Rauhala
Kansanedustaja 1999-2015


“Piia on suurella sydämellä äiti sijaislapsilleen. Hän antaa lapsille rakkautta ja rajoja. Lasten on turvallista kasvaa ja kehittyä kodin lämmössä.”

Sijaislapsen mummo


“Piia on innostava ja positiivinen ja vie uskomaansa asiaa vahvasti ja sinnikkäästi eteenpäin. Hän on empaattinen ja hyvä kuuntelija. Piia on hyvä verkostoitumaan ja jakamaan tietoa sekä selkeä kommunikoija. Hän on oikeudenmukainen ja hänellä on vahva oikeustaju. Hänellä on kyky toimia ja verkostoitua erilaisten ihmisten ja tahojen kanssa. Hän on leijonaemo, joka taistelee omiensa puolesta. Piia näkee mahdollisuuksia yli esteiden.”

Kati Andersin
Sisko


“Piia on toiminnan nainen, jolla on kyky kohdata ja kuunnella. Hän on ratkaisujen etsijä ja toimeenpanija. Hänellä on laaja kokemus ja ystäväpiiri eri yhteiskuntaluokista. Piia romuttaa rohkeasti vanhoja toimimattomia järjestelmiä ja luo uutta. Hän on rohkaiseva rinnallakulkija, jolla on suuri sydän.”

Tarja Kuittinen
Sijaisäiti, ystävä


“Piia on lämminsydäminen ja hersyvä visionääri, joka näkee mahdollisuuksia ja on rohkea lähtemään liikkeelle ihan uusienkin juttujen kanssa. Vahvuuksiin kuuluu myös kyky hahmottaa nopeasti laajoja kokonaisuuksia ja niihin liittyviä syy-seuraussuhteita. Sisäisenä kompassina suuntaa antaa vahva tahto elää itselle tärkeiden arvojen pohjalta. Piia on älykäs, vilpitön ja vieraanvarainen, uskova Herran-terttu.”

Annamari Herranen
Tampereen NNKY:n vs.toiminnanjohtaja


“Piia on iloinen ja helposti lähestyttävä ihminen, jolla on aina ollut sydämellään auttaa ja tukea heikompiosaisia. Hän on rohkea tarttumaan tärkeiksi kokemiinsa asioihin ja hänelle on luontevaa tehdä yhteistyötä kaikenlaisten ihmisten kanssa. Piia on erittäin tarmokas ja aloitekykyinen, ja hän hakee aidosti ratkaisuja ja on positiivinen ongelmien pyörittelemisen sijaan. Mielestäni Piiasta tulisi loistava kansanedustaja.
Henkilökohtaisesti on iso ilo olla Piian ystävä. Hän on luotettava ja viisas nainen.”

Pia-Maria Turunen
Sosiaalityöntekijä, ystävä


“Piia on lämmin, helposti lähestyttävä ja aina niin iloinen.”

Sijaislapsen äti


“Olen seurannut elämäsi kehitystä siitä lähtien, kun olit meillä yli 30 vuotta sitten au-pair-tyttönä. Olit päämäärätietoinen ja uskalias nuori tyttö ja utelias oppimaan aina uutta. Sinulle on annettu organisoinnin ja johtamisen sekä yhteistyön parhaat avut. Voin todella suositella sinua tulemaan valituksi tähän vastuunalaiseen tehtävään, eri puoluekannastani huolimatta, sillä uskon syvästi, että ajat aina kaikkien tukea tarvitsevien asioita eteenpäin, yhteistyössä ja viisaasti.”

Asta Kunstek-Virtanen,
Piian au pair-äiti 1988-1989, Freiburg/Saksa


“Olen oppinut tuntemaan Piian asioihin perehtyvänä ja ratkaisuja hakevana tekijänaisena ja kunnallispoliitikkona. Hän on avoin uudelle ajattelulle ja rohkeille näkemyksille yhteisten asioiden hoitamisessa.
Piia on helposti lähestyttävä ihminen ja hän huomioi jokaisen huoneessa olijan tasapuolisesti. Hänen kanssaan on helppo jutella isoista ja pienistä asioista. Minusta tuntuu, että Piia ei kuuntele vain korvillaan vaan myös sydämellään.”

Riina Aspila
Kunnanvaltuuston pj 2017-2019 (kok), Lempäälä


“Lempäälässä Keskusta ja KD ovat perinteisesti toimineet kunnallisessa päätöksenteossa yhtenä Keskiryhmät -nimisenä ryhmänä. Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin. Olen oppinut tuntemaan Piia Nurmelan ihmisenä, jolla on fiksuja poliittisia näkemyksiä. Piia levittää ympärilleen positiivista, sydämellistä säteilyä ja hän on niitä henkilöitä, jotka pystyvät toiminaan yli puoluerajojen. Hän on myös joukkuepelaaja, joka pystyy puhumaan isommankin joukon nimissä.”

Juha Kuisma
Keskiryhmien pj (kesk) 2017-2021, Lempäälä


“Piian työskentely on kokonaisvastuullista työskentelyä. Hän kykenee ottamaan laajasti huomioon eri intressiryhmien tarpeet, mutta pystyy samalla näkemään lähelle yksittäisen ihmisen elämään. Piia on empaattinen ja rohkea. Hän osaa pitää kiinni itselleen tärkeistä arvoista jyräämättä muita. Piiasta saa vastuullisen ja ihmisläheisen päättäjän eduskuntaan.”

Pauliina Österberg
kunnanvaltuutettu (kesk), Lempäälä


“Piia on inhimillinen, empaattinen ja yhteistyökyinen ihminen. Hän on valoisa, avoin ja helposti lähestyttävä. Piia on fiksu nainen ja valloittava persoona, joka kykenee tekemään yhteistyötä yli puoluerajojen. Tämä taito on kansanedustajalle kullanarvoinen.”

Tiina Wesslin
Lempäälän vihreän valtuustoryhmän pj 2017-2021, eduskuntavaaliehdokas


“Piia on asioihin tarkasti ja tarmolla perehtyvä, aidosti kuunteleva ja muidenkin näkökulmat huomioon ottava päätöksentekijä. Hän osaa ilmaista asiansa selkeästi. Piian päätösten ja mielipiteiden takana on vahva arvomaailma, mutta hän osaa kunnioittaa myös muiden näkemyksiä. Uskon, että meillä voi olla moniakin yhteisiä arvoja, mutta jokaisen ihmisarvon kunnioittamisen, tiedän ainakin olevan tällaisen.”

Satu Kosola
Lempäälän Vasemmiston valtuustoryhmän pj, eduskuntavaaliehdokas


Elsi Juupaluoma

“Piia on osaava, asioihin perehtyvä ja kuunteleva päättäjä. Piia tekee suurella sydämellä töitä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Näkisin Piian kansanedustajana!”

Elsi Juupaluoma
Kristillisdemokraattien puoluesihteeri


Sari Essayah

“Piia on yhteistyökykyinen osaaja täydestä sydämestä.”

Sari Essayah
Kansanedustaja, kristillisdemokraattien puheenjohtaja


Sari Tanus

“Piia on osaava, älykäs, sitkeä, yhteistyökykyinen ja suurella sydämellä varustettu toiminnan nainen. Vahva suositus eduskuntaan.”

Sari Tanus
Kansanedustaja (kd)


Sirpa Laitinen

“Näkisin Piian kansanedustajana. Hänellä on ilmiömäiset yhteistyötaidot. Ihailen tapaa, jolla Piia ottaa homman kuin homman haltuun vapaasti ja johtaa tilanteita kontrolloimatta muita. Piiaa läheltä seurattuani on itsellänikin usko poliittista vaikuttamista kohtaan noussut nimenomaan reilun toiminnan kautta.”

Sirpa Laitinen
Sairaanhoitaja, terapeutti, varavaltuutettu (kd Lempäälä), ystävä