Lempäälään monitoimihalli

Valtuustoaloite: Selvitystyön käynnistäminen kunnan, yritysten ja seuratoimijoiden yhteisen monitoimihallihankkeen toteuttamiseksi

Lempäälän kunnassa on ollut jo pitkään tarve kunnollisille sisäliikuntatiloille. Koulujen yhteyteen rakennetut liikuntatilat ovat osoittautuneet paitsi kooltaan myös käyttökapasiteetiltaan monille lajeille riittämättömiksi. 

Toisaalta erityisesti Hakkarin alueella koulujen sisäliikuntatilat (Hakkarin yläkoulu ja Moision koulu) ovat huonokuntoiset ja tulevat tarvitsemaan joko isoja remontteja tai kokonaan uusia liikuntatiloja. 

Jalkapalloilijat ovat toivoneet useamman vuoden ajan uutta palloiluhallia. Heidän vireille laittama monitoimihallihanke kaatui sopivan tontin puutteeseen. Vuodesta 2018 lähtien he ovat toimineet vuokratiloissa Sääksjärvellä.

Me valtuustoaloitteen allekirjoittaneet esitämme, että kunta selvittää yhdessä yritysten ja seuratoimijoiden kanssa mahdollisuutta lähteä toteuttamaan yhteistä monitoimihallihanketta Lempäälään, joka palvelisi paitsi Moision ja Hakkarin koulun liikuntatuntien tarpeita, myös useiden eri lajien harjoitustilatarpeita.

Hallille pyritään löytämään keskeinen, näkyvä paikka, jotta sponsorit voisivat kiinnostua hankkeesta paitsi arvopohjaisen lasten ja nuorten liikunnan tukemisen myös yritykselle saatavan markkinointihyödyn näkökulmasta. 

Lempäälässä 25.10.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *