Puheenvuorolla Kuljun Ruusasta ensimmäiseen valtuuston kokoukseen

Ensimmäinen valtuuston kokous on takanapäin. Kokoussalissa edessäni istuva valtuutettu Hannu Lehikoinen oli menehtynyt samana päivänä sairaskohtaukseen. Suru – uutinen sai meidät kaikki sanattomaksi ja muistutti kuinka hauras ihmiselämä on. Lämmin osanotto Hannun perheelle ja omaisille!

Kokouksessa vilkkain keskustelu käytiin Kuljun Ruusa -hankkeen ympärillä. Käytin itsekin asiasta puheenvuoron ja peräänkuulutin tulevassa asian valmistelussa laajaa verkostoyhteistyötä kunnan, mahdollisten yksityisten palveluntarjoajien, seurakuntien ja järjestöjen kesken. Kaiken keskiössä tulee olla Lempäälän kunnan oma palvelujen tarve ja Kuljun alueen lasten ja perheiden tarpeet. Myös Kuljun koulun tilanne pitää ottaa kokonaisuuden suunnittelussa huomioon.

Valtuusto teki kokouksessa viisaan yhteisen päätöksen, jossa Kuljun Ruusa hankkeesta päätettiin luopua ja jatkaa asian valmistelua valtuuston kokouksessa käydyn lähetekeskustelun pohjalta. Näin keskeisellä paikalla sijaitseva tontti sai lisäaikaa ja toivottavasti päästään laajapohjaisella ja pitkän tähtäimen tarpeet paremmin huomioivalla valmistelutyöllä aikaisempaa parempaan lopputulokseen.

  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *